×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin geopereerd aan staar

  Gisteren heeft koningin Beatrix een staaroperatie moeten ondergaan aan haar rechteroog. Na deze poliklinische ingreep mocht ze direct het ziekenhuis verlaten. Het is een relatief veelvoorkomende operatie aan de ooglens, waarbij vertroebeling is opgetreden wat tot gevolg heeft dat het zicht op den duur minder scherp wordt.

  Haar moeder koningin Juliana werd in 1996 geopereerd aan staar aan haar rechteroog, nadat dat zes jaar daarvoor ook gebeurde met haar linkeroog. Zij ging daarvoor naar een privékliniek.
  Ook de Belgische koning Albert onderging twee maal een staaroperatie, zowel aan zijn linker- als meer recent aan zijn rechteroog.

  19 augustus 2011 - 10:23