×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin geeft galadiner

  Corps Diplomatique dineert jaarlijks in Paleis op de Dam

  Lange rijen met damastbedekte tafels, gedekt met bijzonder porselein en koninklijke kandelaars en tafelstukken. Dat is waarmee de Burgerzaal van het Koninklijk Paleis in Amsterdam vandaag versierd is. De Koningin ontvangt vanavond namelijk het Corps Diplomatique voor het jaarlijkse galadiner. Prins Willem-Alexander en prinses Margriet zijn daarbij ook aanwezig. Het diner vindt plaats om de internationale relaties te onderhouden en te versterken.

  11 mei 2011 - 10:44