×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin geeft galadiner

  Corps Diplomatique dineert jaarlijks in Paleis op de Dam

  Lange rijen met damastbedekte tafels, gedekt met bijzonder porselein en koninklijke kandelaars en tafelstukken. Dat is waarmee de Burgerzaal van het Koninklijk Paleis in Amsterdam vandaag versierd is. De Koningin ontvangt vanavond namelijk het Corps Diplomatique voor het jaarlijkse galadiner. Prins Willem-Alexander en prinses Margriet zijn daarbij ook aanwezig. Het diner vindt plaats om de internationale relaties te onderhouden en te versterken.

  11 mei 2011 - 10:44