×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin en prinselijk paar bij Sterrenjubileum

  Verjaardagsconcert ter ere van 125-jarig bestaan Concertgebouw en Orkest

  Koningin en prinselijk paar bij Sterrenjubileum

  Koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn woensdagavond speciale gasten op het ‘Sterrenjubileum’ van het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam. Het verjaardagsconcert wordt gegeven ter ere van het 125-jarig bestaan.

  Het Concertgebouw in Amsterdam werd geopend op 11 april 1888. Het Concertgebouworkest gaf op 3 november van dat jaar zijn eerste uitvoering. Beroemde solisten als violiste Janine Jansen, pianist Lang Lang (China) en baritonzanger Thomas Hampson (Amerika) werken mee aan het jubileum. De AVRO zendt het concert live uit op Radio 4. Prinses Máxima is beschermvrouwe van het Koninklijk Concertgebouworkest.

  10 april 2013 - 15:00