×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin en Mabel in ziekenhuis

  Geen nieuws over toestand vanuit RVD

  De website van het Koninklijk Huis laat een bijzondere foto zien van een aangeslagen koningin en haar schoondochter Mabel, gearmd, wanneer ze arriveren bij het ziekenhuis in Innsbruck. Daar bezoeken ze prins Friso, die gisteren door een lawine werd bedolven. Zijn toestand is volgens de laatste officiële berichten niet veranderd en daarmee stabiel, maar niet buiten levensgevaar.

  De RVD laat om 14:44 weten dat er ‘geen verandering’ is opgetreden in de gezondheidssituatie van prins Friso.
  Het medische team heeft verzocht de komende tijd het aantal bezoekers aan de Prins beperkt te houden.

  18 februari 2012 - 13:55