×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin en Mabel bij prins Friso

  Artsen verwachten in enkele dagen prognose

  Naar aanleiding van het skiongeval van prins Friso deelde de Rijksvoorlichtingsdienst mee dat volgens de behandelend artsen pas over enkele dagen een prognose kan worden gegeven. Op dit moment is zijn toestand stabiel, maar hij is niet buiten levensgevaar.
  Hare Majesteit de Koningin en prinses Mabel zijn bij prins Friso in het universiteitsziekenhuis in Innsbruck. Vanavond vliegen de broers van Friso, prins Willem-Alexander en prins Constantijn, per regeringstoestel met hun gezin naar Oostenrijk. Logischerwijs is besloten de gepland fotosessie met de leden van het koninklijk huis niet te laten doorgaan.

  Berichten over een schedelbasisfractuur, zoals Oostenrijkse media melden, zijn niet bevestigd.

  Premier Rutte heeft telefonisch contact gehad met de koningin. ‘Ik heb haar laten weten dat heel Nederland zeer met ze meeleeft’, zei Rutte. De minister-president zei dat hij veel vertrouwen heeft in de ‘heel goede medische zorg’ in het Oostenrijkse ziekenhuis. ‘We weten niet meer dan dat de beste artsen erbij zijn’, aldus Rutte.

  17 februari 2012 - 17:21