×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth verdwijnt van munten Fiji

  Britse vorstin niet langer op geld van Fiji-eilanden

  Binnenkort zal de beeltenis van de Britse koningin Elizabeth II van de munten en bankbiljetten van de Fiji-eilanden gaan verdwijnen. Het land - dat bestaat uit 322 eilanden - maakt deel uit van de Britse Gemenebest, maar is na een staatsgreep in 2006 geschorst van het verbond van naties. De militaire heerser Voreqe Bainimarama heeft dan ook besloten om koningin Elizabeth op de betaalmiddelen te vervangen voor lokale planten en dieren.  2 maart 2011 - 11:58