×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth toont medeleven

  Queen begaan met slachtoffers tsunami

  Koningin Elizabeth toont medeleven

  Koningin Elizabeth en prins Philip hebben donderdag hun medeleven betuigd met de slachtoffers van de tsunami die woensdag de Solomon-eilanden trof. Tenminste negen mensen verloren daarbij het leven.”Onze gebeden en gedachten zijn met allen die door deze ramp zijn getroffen”, aldus de vorstin, die ook koningin is van de eilandengroep in de Stille Zuidzee.

  De tsunami volgde op een onderzeese aardbeving nabij het eiland Santa Cruz in het oosten van de eilandstaat. De aardschok registreerde een 8 op de schaal van Richter. Golven van anderhalve meter hoog vernielden aan de kust 5 dorpen, aldus berichten uit de hoofdstad Honiara. Er zijn ook verschillende naschokken geweest, met een kracht van 6.

  De eilandengroep werd vorig jaar in het kader van de viering van het diamanten regeringsjubileum van Elizabeth bezocht door haar kleinzoon prins William en diens echtgenote Kate.

  7 februari 2013 - 14:18