×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth toont medeleven

  Queen begaan met slachtoffers tsunami

  Koningin Elizabeth toont medeleven

  Koningin Elizabeth en prins Philip hebben donderdag hun medeleven betuigd met de slachtoffers van de tsunami die woensdag de Solomon-eilanden trof. Tenminste negen mensen verloren daarbij het leven.”Onze gebeden en gedachten zijn met allen die door deze ramp zijn getroffen”, aldus de vorstin, die ook koningin is van de eilandengroep in de Stille Zuidzee.

  De tsunami volgde op een onderzeese aardbeving nabij het eiland Santa Cruz in het oosten van de eilandstaat. De aardschok registreerde een 8 op de schaal van Richter. Golven van anderhalve meter hoog vernielden aan de kust 5 dorpen, aldus berichten uit de hoofdstad Honiara. Er zijn ook verschillende naschokken geweest, met een kracht van 6.

  De eilandengroep werd vorig jaar in het kader van de viering van het diamanten regeringsjubileum van Elizabeth bezocht door haar kleinzoon prins William en diens echtgenote Kate.

  7 februari 2013 - 14:18