×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth op vakantie

  popupDe Britse koningin Elizabeth is gearriveerd op het landgoed Balmoral voor een twee maanden durende vakantie in de zomerresidentie. De Britse vorstin vloog volgens Hello met een privévliegtuig van Londen naar Aberdeen, waarbij ze zich liet vergezellen door haar corgi's Willow en Holly.


  popupDe Britse koningin Elizabeth is gearriveerd op het landgoed Balmoral voor een twee maanden durende vakantie in de zomerresidentie. De Britse vorstin vloog volgens Hello met een privévliegtuig van Londen naar Aberdeen, waarbij ze zich liet vergezellen door haar corgi’s Willow en Holly.

  De 87-jarige koningin was tijdens de vlucht in het paars gekleed en droeg een hoofddoek met bloemenmotief. De koningin brengt het eerste deel van haar vakantie in de Schotse Hooglanden door zonder haar man prins Philip. De 92-jarige hertog van Edinburgh herstelt nog steeds van een kijkoperatie in zijn buik. Volgens bronnen aan het hof zal hij in augustus zijn vrouw in Balmoral vergezellen.

  Volgens Hello is het de bedoeling dat prins William, zijn vrouw Kate en hun pasgeboren zoontje George ook naar Schotland zullen reizen om tijd door te brengen met de koningin. De kleine prins George van Cambridge is het derde achterkleinkind van de Britse monarch en haar eerste achterkleinzoon.

  27 juli 2013 - 14:29