Koningin Elizabeth op vakantie

popupDe Britse koningin Elizabeth is gearriveerd op het landgoed Balmoral voor een twee maanden durende vakantie in de zomerresidentie. De Britse vorstin vloog volgens Hello met een privévliegtuig van Londen naar Aberdeen, waarbij ze zich liet vergezellen door haar corgi's Willow en Holly.

popupDe Britse koningin Elizabeth is gearriveerd op het landgoed Balmoral voor een twee maanden durende vakantie in de zomerresidentie. De Britse vorstin vloog volgens Hello met een privévliegtuig van Londen naar Aberdeen, waarbij ze zich liet vergezellen door haar corgi’s Willow en Holly.

De 87-jarige koningin was tijdens de vlucht in het paars gekleed en droeg een hoofddoek met bloemenmotief. De koningin brengt het eerste deel van haar vakantie in de Schotse Hooglanden door zonder haar man prins Philip. De 92-jarige hertog van Edinburgh herstelt nog steeds van een kijkoperatie in zijn buik. Volgens bronnen aan het hof zal hij in augustus zijn vrouw in Balmoral vergezellen.

Volgens Hello is het de bedoeling dat prins William, zijn vrouw Kate en hun pasgeboren zoontje George ook naar Schotland zullen reizen om tijd door te brengen met de koningin. De kleine prins George van Cambridge is het derde achterkleinkind van de Britse monarch en haar eerste achterkleinzoon.