×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth op bezoek bij achterkleinzoon

  Koningin Elizabeth op bezoek bij achterkleinzoon

  Koningin Elizabeth is woensdag op bezoek geweest bij haar 2 dagen geleden geboren achterkleinzoon.
  De Egelse koningin werd in de ochtend van Buckingham Palace naar Kensington Palace gereden om voor de eerste keer de kleine prins van Cambridge te zien.
  Prins William en zijn echtgenote Kate Middleton waren dinsdagavond met de baby onder grote belangstelling uit het ziekenhuis vertrokken naar Kensington Palace.

  24 juli 2013 - 13:20