×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth nog steeds niet de oude

  Britse vorstin nog altijd herstellende en zegt bezoeken af

  Koningin Elizabeth nog steeds niet de oude

  Hoewel koningin Elizabeth maandag nog niet helemaal hersteld was van haar buikgriep ging ze toch aan het werk. Maar nu blijkt dat dit misschien iets te snel is geweest. De Britse vorstin heeft al haar verplichtingen voor woensdag en donderdag namelijk afgezegd, omdat ze zich nog steeds niet helemaal in orde voelt. Dat schrijft de BBC op basis van een verklaring uitgegeven door Buckingham Palace.

  Het paleis meldt ook dat de koningin hoopt dat ze volgende week weer helemaal de oude is. Ze zal dan weer kunnen voldoen aan haar verplichtingen. Tot die tijd zal de koningin vanuit huis werken.

  Elizabeth zou op woensdag een aantal technologiebedrijven in Londen bezoeken en op donderdag stond er een kerkdienst op haar agenda. Nu zij niet in staat is om te gaan, zullen andere leden van de koninklijke familie haar vervangen. Zo zal de hertog van York, prins Andrew, haar bezoek van woensdag overnemen. En op donderdag wordt zij vervangen door haar man prins Philip.

  Het paleis laat ook nog weten dat het wel goed gaat met de koningin. “Ze herstelt goed na haar recente ziekte.” De queen werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis in Londen met symptomen van buikgriep.

  13 maart 2013 - 13:50