×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin draagt Friso dicht bij haar hart

  Middelste zoon letterlijk na aan het hart bij Beatrix

  Koningin draagt Friso dicht bij haar hart

  Na Koninginnedag sprak koningin Beatrix tijdens haar kersttoespraak opnieuw publiekelijk over de steun die zij en de familie kregen sinds het ongeluk van prins Friso. De koningin liet verstaan dat het medeleven vanuit de samenleving tot grote steun is en dat inspirerende woorden als ‘laat liefde verbinden, laat hoop doen leven en laat geloof kracht geven’ een bijzondere betekenis hebben gekregen in de familie.
  Op een andere manier liet de koningin ook blijken met kerst dichtbij haar tweede zoon te zijn. De broche van email, bezet met diamantjes, droeg de koningin namelijk ook tijdens de doop van prins Friso zo laat weekblad Wekend zien.
  Beatrix staat erom bekend vaak met kleine details prijs te geven wat haar bezighoudt.

  9 januari 2013 - 11:30