×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin brengt staatsbezoek aan Noorwegen

  Koningin Beatrix brengt van 1 tot en met 3 juni een staatsbezoek aan Noorwegen. Ze gaat naar het Scandinavische land op uitnodiging van de Noorse koning Harald, liet de Rijksvoorlichtingsdienst vrijdag weten.De Koningin wordt tijdens het bezoek begeleid door de Koning en de Koningin van Noorwegen. Het staatsbezoek vindt plaats in Oslo en in een nog nader te bepalen andere stad. Koningin Beatrix bracht in 1986 ook een staatsbezoek aan Noorwegen. Toen zat de vader van koning Harald nog op de troon. Koning Harald en zijn vrouw waren in 1996 voor een staatsbezoek in Nederland.


  18 januari 2010 - 16:40