×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin bij herdenkingsdienst vliegramp

  Woensdagmiddag vindt de herdenkingsdienst plaats voor de slachtoffers van de vliegramp in Tripoli. De regering heeft de nabestaanden van de Nederlandse getroffenen van de vliegramp van 12 mei in Tripoli uitgenodigd voor een herdenkingsbijeenkomst in de dr. Anton Philipszaal in Den Haag.


  De bijeenkomst wordt onder andere bijgewoond door koningin Beatrix en door de voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid: prof. mr. Pieter van Vollenhoven.
  Het programma voor de herdenkingsbijeenkomst is tot stand gekomen in nauw overleg met nabestaanden. Ook hebben zij een belangrijke inbreng tijdens de bijeenkomst. Tijdens de herdenkingsbijeenkomst worden de namen van de slachtoffers van de vliegramp voorgelezen, waarna een minuut stilte in acht wordt genomen. Verder spreken de minister-president en de secretaris-generaal van het ministerie van Buitenlandse Zaken, mr. E. Kronenburg de nabestaanden toe. 

  De NOS doet rechtstreeks verslag van de herdenkingsbijeenkomst. De uitzending is te zien tussen 13.50 en 15.30 uur op Nederland 1. De samenvatting is te zien op Nederland 2, vanaf 19.25 uur.

  30 juni 2010 - 09:45