×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin bezoekt Sjeik Zayed Moskee

  Koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima hebben op de eerste officiële dag van het staatsbezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten eerst de Sjeik Zayed Moskee bezocht. Deze moskee in Abu Dhabi is de grootste moskee in de Verenigde Arabische Emiraten en de op zeven na grootste moskee ter wereld. Het gebouw is vernoemd naar sjeik Zayid bin Sultan al Nuhayyan, de grondlegger en eerste president van de Verenigde Arabische Emiraten. Hij ligt  ook begraven in het mausoleum bij de moskee, maar foto’s daarvan zijn strikt verboden. Op de eerste dag staan verder nog een bezoek aan de president van de Verenigde Arabische Emiraten op het programma, een themagesprek over duurzaamheid en een bijeenkomst met het Midden- en Kleinbedrijf. In tegenstelling tot gebruikelijke staatsbezoeken zijn er dit keer geen diners, toespraken of contraprestaties. Voor foto van prinses Máxima in de moskee, zie volgende pagina.

  Prinses Máxima in de Sjeik Zayed Moskee in Abu Dhabi.

  Copyright: Royalty

  8 januari 2012 - 08:51