×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Beatrix: “Singapore bruist!”

  Eerste dag in Singapore met banket afgesloten

  Koningin Beatrix: “Singapore bruist!”

  Donderdagavond plaatselijke tijd vond het staatsbanket plaats in Singapore. Koningin Beatrix was daarbij de eregast van president Tony Tan Keng Yam. De koningin sprak haar gastheer toe in een toespraak. Daarin kwam naar voren dat ze al vaker in Singapore is geweest en daar warme herinneringen aan heeft. ‘Het is een groot genoegen hier vandaag uw gast te mogen zijn. De dynamiek van Singapore laat niemand onberoerd. Wij hebben dat zelf al vele malen mogen ervaren: Singapore bruist. Uw land neemt een zeer bescheiden plaats in op de globe. Maar Singapore is een land van grote betekenis en in vele opzichten een voorbeeld van vooruitgang.’

  24 januari 2013 - 16:12