×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Beatrix is nr. 25

  Quote publiceert jaarlijke lijst rijkste Nederlanders

  Het blad Quote publiceert jaarlijks een lijst met de 500 rijkste Nederlanders. Deze 500 mensen bezitten samen liefst €143.232.000.000, en dat is ondanks de recessie 5,6% meer dan vorig jaar.


  Koningin Beatrix wordt door het blad op plek 25 gezet, net als vorig jaar. Ze zou 950 miljoen euro bezitten, zo schat het blad. Vorig jaar werd haar bezit nog 50 miljoen euro lager geraamd. Overigens bedroeg haar salaris in  2010 € 834.000.

  Nooit was het moeilijker om in de Quote 500 te komen. De ondergrens van editie 2011 van de rijkenlijst is met €55 miljoen hoger dan ooit.

  2 november 2011 - 15:21