×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Beatrix bezoekt oud-militairen

  Koninklijk Bronbeek krijgt koninklijk bezoek

  Koningin Beatrix bezoekt oud-militairen

  Koningin Beatrix heeft woensdag een bezoek gebracht aan het voormalige landgoed Bronbeek in Arnhem. De vorstin bezocht het museum en het koninklijk tehuis voor oud-militairen. Ze sprak er met bewoners, personeel en vrijwilligers.Bronbeek bestond op 19 februari 150 jaar en huisvest tegenwoordig ongeveer 50 hulpbehoevende veteranen van alle krijgsmachtonderdelen. Bronbeek heeft altijd een sterke band gehad met het koningshuis. Het landgoed was eigendom van koning Willem III.

  Het museum op het landgoed richt zich op de koloniale geschiedenis en omvat onder meer een vaste expositie van kanonnen en diverse Indische wapens. De koningin heeft onder meer de jubileumexpositie over het 150-jarig bestaan van Bronbeek bekeken. Ook nam ze het boek ‘150 jaar Koninklijk Bronbeek’ in ontvangst

  27 februari 2013 - 22:01