×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Beatrix 73 jaar!

  Koningin Beatrix viert vandaag haar 73e verjaardag. Daarmee is ze bijna de oudste regerende monarch uit de geschiedenis van het Koninkrijk der Nederlanden. Op 6 november dit jaar zal ze haar overgrootvader koning Willem III evenaren. Koningin Beatrix zal dan 73 jaar en 279 dagen oud zijn, de leeftijd waarop Willem III in 1890 is overleden op paleis Het Loo. Bovendien is het vandaag 31 jaar geleden dat toenmalig koningin Juliana heeft aangekondigd dat haar dochter Beatrix het stokje per 30 april 1980 van haar zou overnemen.


  Met haar 73 jaar is ze een van de weinige dames die nog aan het werk is. Ze is volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek een van de 2000 73-jarigen die nog werkzaam zijn, voornamelijk mannen. Wel is Beatrix’ agenda de laatste tijd minder vol dan vroeger. Prins Willem-Alexander en prinses Máxima nemen steeds meer bezoeken in het land van haar over.

  31 januari 2011 - 11:13