×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning van Spanje opnieuw onder het mes

  Juan Carlos behandeld vanwege rugletsel

  Koning van Spanje opnieuw onder het mes

  Ongeveer drie maanden nadat Juan Carlos aan zijn heup werd geopereerd, moet de Spaanse koning weer onder het mes. Bij een routine-onderzoek stelden artsen eerder al rugletsel vast en nu blijkt dat de koning daar op 3 maart aan geholpen zal worden. Dat maakte het Spaanse koningshuis bekend.De rugpijn is het gevolg van een oude hernia die weer opspeelt. Na flink wat testen en onderzoeken hebben de artsen geconcludeerd dat een operatie de beste behandelingsmethode is.

  Deze ingreep wordt de zevende operatie in minder dan drie jaar tijd voor de 75-jarige Juan Carlos. Helaas voor koning moet hij vanwege de operatie een bezoek aan Marokko uitstellen.

  In november werd de Spaanse vorst voor het laatst geopereerd. Hij kreeg toen aan de linkerzijde een nieuwe kunstheup. Eerder vorig jaar brak hij zijn heup bij een nachtelijke val in zijn vakantiebungalow tijdens een olifantensafari in Botswana.

  21 februari 2013 - 16:30