×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Spanje breekt heup tijdens olifantenjacht

  Heupoperatie Juan Carlos na val in Botswana

  Koning Juan Carlos heeft zaterdag een heupvervangende operatie ondergaan in Madrid, laat het Spaanse Hof weten. De 74-jarige koning brak zijn rechterheup tijdens een privétrip in Botswana.


  Bij Juan Carlos, die in 2010 een longoperatie onderging en afgelopen jaar een operatie aan zijn voet en knie kreeg, werd na de val een fractuur geconstateerd. Hij werd in de nacht van vrijdag op zaterdag teruggevlogen naar Spanje.

  Volgens de website van de Spaanse krant El Pais was de koning op olifantenjacht toen het ongeluk gebeurde.

  14 april 2012 - 15:43