×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Roemenië reageert op arrestatie dochter

  Prinses Irina en man verdacht van hanengevechten

  Koning Roemenië reageert op arrestatie dochter

  Koning Mihai (Michael) I heeft met grote zorgen de recente gebeurtenissen gevolgd rondom prinses Irinia van Roemenië, zijn dochter. Zijne Majesteit en de koninklijke familie hebben de hoop dat het rechtssysteem van de Verenigde Staten en het gerecht van de staat Oregon een zo billijke en snelle oplossing als mogelijk is zullen bieden.' De koning hoopt ook dat het recht ook voor zijn dochter geldt dat zij onschuldig is tot het tegendeel is bewezen.  


  ‘Koning Mihai (Michael) I heeft met grote zorgen de recente gebeurtenissen gevolgd rondom prinses Irinia van Roemenië, zijn dochter. Zijne Majesteit en de koninklijke familie hebben de hoop dat het rechtssysteem van de Verenigde Staten en het gerecht van de staat Oregon een zo billijke en snelle oplossing als mogelijk is zullen bieden.’
  De koning hoopt ook dat het recht ook voor zijn dochter geldt dat zij onschuldig is tot het tegendeel is bewezen.  

  Vrijdag werd bekend dat de politie in de Amerikaanse staat Oregon prinses Irina van Roemenië (60) en haar Amerikaanse echtgenoot John Walker heeft gearresteerd. De twee worden verdacht van het organiseren van hanengevechten op hun boerderij en voor overtreding van de wet op kansspelen.

  Volgens de aanklacht zouden de prinses en haar tweede echtgenoot, een voormalige hulpsheriff, met nog twaalf andere mensen tussen 1 april 2012 en 19 mei 2013 tenminste tien hanengevechten hebben gehouden. Deze gevechten zijn illegaal. De openbare aanklager noemde ze zelfs ‘barbaars’. Per gevecht verdiende het paar 2000 dollar.Daarnaast wordt het echtpaar beschuldigd van het organiseren van illegale kansspelen omdat op de uitkomst van de gevechten gegokt kon worden. De aanklager wil hun boerderij verbeurd laten verklaren.

  16 augustus 2013 - 16:53