×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning ontvangt voorzitters Eerste en Tweede Kamer

  Willem-Alexander houdt kennismakingsgesprekken

  Koning ontvangt voorzitters Eerste en Tweede Kamer

  Koning Willem-Alexander heeft donderdagmorgen de voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer ontvangen voor kennismakingsgesprekken.De kennismakingsgesprekken vonden plaats op Paleis Noordeinde in de werkkamer van de koning, de kamer die voorheen in gebruik was door koningin Beatrix als werkkamer.De bedoeling van de koning is om nog voordat het zomerreces begint ook gesprekken te houden om kennis te maken met de voorzitters van de Tweede Kamerfracties.


  Koning Willem-Alexander heeft donderdagmorgen de voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer ontvangen voor kennismakingsgesprekken.
  De kennismakingsgesprekken vonden plaats op Paleis Noordeinde in de werkkamer van de koning, de kamer die voorheen in gebruik was door koningin Beatrix als werkkamer.
  De bedoeling van de koning is om nog voordat het zomerreces begint ook gesprekken te houden om kennis te maken met de voorzitters van de Tweede Kamerfracties.

  Van deze gebeurtenis heeft de Rijksvoorlichtingsdienst foto’s laten vrijgeven die door het ANP zijn gemaakt.

  6 juni 2013 - 11:31