×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning heeft krakers als buren

  Koning heeft krakers als buren

  Vier krakers bezetten sinds vorige week Huis ter Horst, een rijksmonument op steenworp afstand van villa De Eikenhorst van koning Willem-Alexander en zijn gezin. De veiligheid van het gezin is niet in het geding, meldt de politie aan De Telegraaf. Volgens de krant zitten politie en justitie al dagen met de situatie in hun maag, maar treden zij niet op omdat eerst allerlei procedures moeten worden afgewikkeld.

  De politie zegt dat de zaak wordt behandeld als elke andere gekraakte woning. De krakers zijn twee Polen en twee Ieren. Volgens hun advocaat hebben zij niets kwaads in de zin: ”De krakers willen alleen een gebruikersovereenkomst met de eigenaar.” Huis ter Horst staat sinds 3 jaar voor 1,8 miljoen te koop.

  Hoewel het jachthuis op De Horsten staat, is het pand geen eigendom van prinses Beatrix. De eigenaar heeft donderdag aangifte gedaan.

  17 mei 2013 - 12:11