×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Harald uit paleis geëvacueerd

  Noorse koning naar veilige plek vanwege alarm

  Koning Harald uit paleis geëvacueerd

  Na een rookalarm moesten koning Harald, koningin Sonja en nog 82 mensen verleden week het paleis in Oslo verlaten. Op het moment van de evacuatie was de koning in gesprek met de president van Litouwen. Dat meldt Royalty News.

  “Het koninklijk echtpaar en de president werden naar een veilige locatie gebracht onder politiebegeleiding”, vertelt Marianne Hagen, woordvoerster van het paleis.

  Oorzaak van het alarm was een oververhitte motor in een ventilator, waardoor rook ontstond. “De rook is inmiddels verdwenen en niemand raakte gewond”, zegt Ola Krokan van de politie.

  14 april 2013 - 23:12