×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Harald is populairste van de Noorse royals

  Man van prinses Märtha Louise is minst favoriet onder bevolking

  Koning Harald is populairste van de Noorse royals

  Koning Harald V is opnieuw het meest populaire lid van de koninklijke familie in Noorwegen. Terwijl zijn schoonzoon Ari Behn, die is getrouwd met zijn dochter Märtha Louise van Noorwegen, tot het minst populaire familielid in een opinieonderzoek van Dagbladet werd gekozen. Dat meldt Royalty News.

  De grote meerderheid van de Noorse bevolking vindt dat de koning het goed doet. 91% van de Noren is tevreden over de 75-jarige vorst. En 75% van de ondervraagden vindt niet dat koning Harald V moet aftreden ten gunste van zijn zoon kroonprins Haakon.

  De kroonprins werd tweede in het onderzoek. 85% van de mensen vindt dat hij het koningshuis goed vertegenwoordigt.

  7 april 2013 - 14:54