×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning George VI’ onderscheiden

  Acteur 'The King's Speech' wordt Commandeur

  Acteur Colin Firth is gisteren door prins Charles beoemd tot Commandeur in de Orde van het Britse Rijk (CBE). In de film ‘The King’s Speech’ vertolkte Firth verleden jaar de stotterende grootvader van prins Charles. De acteur was te zien als koning George VI en dat bleek niet onverdienstelijk: de film bleek zeer succevol. Firth won voor deze rol een Bafta, een Golden Globe én de oscar voor beste acteur.De ceremonie vond plaats in de balzaal van Buckingham Palace. Charles hing Firth de versierselen om die horen bij het Commandeurschap. Daarna sprak de 51-jarige acteur ook nog kort met de prins.

  27 januari 2012 - 11:59