×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip wil halfzus de hand reiken’

  Koning Filip wil halfzus de hand reiken’

  Koning Filip is volgens het Vlaamse blad Dag Allemaal bezig met de voorbereidingen voor een charmeoffensief. Hij zou zijn halfzus, de dochter van koning Albert en Sybille de Selys Longchamps, een handreiking willen doen. Het blad heeft 'uit bijzonder goede bron' vernomen dat Filip die band met haar wil normaliseren. Koning Albert heeft tot op heden in alle toonaarden gezwegen over een buitenechtelijke dochter.


  Koning Filip is volgens het Vlaamse blad Dag Allemaal bezig met de voorbereidingen voor een charmeoffensief. Hij zou zijn halfzus, de dochter van koning Albert en Sybille de Selys Longchamps, een handreiking willen doen. Het blad heeft ‘uit bijzonder goede bron’ vernomen dat Filip die band met haar wil normaliseren. Koning Albert heeft tot op heden in alle toonaarden gezwegen over een buitenechtelijke dochter.

  “Filip wil zijn prille koningschap niet laten ondermijnen door een probleem dat hij van zijn vader heeft geërfd”, vertelt een insider aan het hof in Dag Allemaal. “Hij heeft een vertrouwensman de opdracht gegeven om in het grootste geheim de erkenning van Delphine Boël als zijn halfzus voor te bereiden”.

  20 augustus 2013 - 09:42