Koning Filip wil halfzus de hand reiken’

Koning Filip is volgens het Vlaamse blad Dag Allemaal bezig met de voorbereidingen voor een charmeoffensief. Hij zou zijn halfzus, de dochter van koning Albert en Sybille de Selys Longchamps, een handreiking willen doen. Het blad heeft 'uit bijzonder goede bron' vernomen dat Filip die band met haar wil normaliseren. Koning Albert heeft tot op heden in alle toonaarden gezwegen over een buitenechtelijke dochter.

Koning Filip is volgens het Vlaamse blad Dag Allemaal bezig met de voorbereidingen voor een charmeoffensief. Hij zou zijn halfzus, de dochter van koning Albert en Sybille de Selys Longchamps, een handreiking willen doen. Het blad heeft ‘uit bijzonder goede bron’ vernomen dat Filip die band met haar wil normaliseren. Koning Albert heeft tot op heden in alle toonaarden gezwegen over een buitenechtelijke dochter.

“Filip wil zijn prille koningschap niet laten ondermijnen door een probleem dat hij van zijn vader heeft geërfd”, vertelt een insider aan het hof in Dag Allemaal. “Hij heeft een vertrouwensman de opdracht gegeven om in het grootste geheim de erkenning van Delphine Boël als zijn halfzus voor te bereiden”.