×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning en koningin van Hollywood

  William en Kate veroveren harten

  Het bezoek van prins William en zijn vrouw Kate aan de Verenigde Staten is voorbij. In Amerika werden ze heel wat meer enthousiast ontvangen dan in Canada, waar vooral de protesten de boventoon leken te voeren. In minder dan twee weken tijd werd het paar van de oostkust van Canada naar de westkust van de VS gevlogen, en in die tussentijd hebben ze een verscheidenheid aan activiteiten bijgewoond, van kookworkshop in Montréal tot filmdiner, waarbij de twee tot onofficiële koning en koningin van Hollywood werden benoemd. Maar het is geen twaalfdaagse vakantie geweest. De hertog en hertogin van Cambridge bezochten in Los Angeles ook onder meer een project voor kinderen die in armoede leven. Daar zagen drie zusjes hoe William zijn hart liet spreken, wanneer de drie vertelden over hun aan kanker overleden moeder. Ook William mist nog elke dag zijn moeder en begrijpt hoe de meisjes zich moeten voelen. 'Ik weet precies hoe het is om je moeder te verliezen op zulke jonge leeftijd,' vertelde William. 'Het was opvallend hoe warm ze waren. Ze waren heel open, het zijn heel oprechte mensen,' zegt een van de meiden.


  11 juli 2011 - 11:25