×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Carl XVI Gustaf en Koningin Silvia in april naar Nederland

  Tweede staatsbezoek voor Zweeds koningspaar

  Op uitnodiging van Hare Majesteit de Koningin brengen Hunne Majesteiten de Koning en Koningin van Zweden van dinsdag 21 april tot en met donderdag 23 april een staatsbezoek aan Nederland. Het Koninklijk Paar bracht al eerder, in 1976, een staatsbezoek aan ons land. Daarna volgde, in de jaren negentig, een officieel bezoek aan ons land. De banden tussen het Zweedse en Nederlandse koningshuis zijn nauw. Een kleindochter van Koning Willem I werd koningin van Zweden. En koning Carl Gustaf was een petekind van koningin Juliana. Koningin Beatrix is de peettante van zijn dochter, kroonprinses Victoria. Zij zal haar ouders waarschijnlijk niet vergezellen op het komende staatsbezoek.


  21 januari 2009 - 12:23