×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Albert stopt ermee’

  Agenda zou abdicatie verraden

  Koning Albert II van België houdt ermee op. Over zes maanden draagt hij het stokje over aan zijn zoon Filip. Dat is tenminste wat een Belgische tabloid te weten is gekomen op het paleis in Brussel. Hoofdredacteur Freder De Swaef van het Belgische blad Story was op een nieuwjaarsreceptie en ving in de wandelgangen op dat zijn aftreden gepland staat over een half jaar. Er is geen officiële bevestiging, maar zijn agenda zou een goede raadgever zijn: er staan slechts twee activiteiten gepland voor de komende maanden. Ook zou Albert er voor zijn tachtigste verjaardag mee willen ophouden.


  Prins Filip is ondertussen 51 en bijna 12,5 jaar getrouwd met Mathilde. Het paar, de hertog en hertogin van Brabant, heeft vier kinderen, Elisabeth, Gabriël, Emmanuel en Eléonore.

  7 februari 2012 - 11:34