×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Albert geopereerd aan gezwel

  Operatie zonder problemen verlopen

  De Belgische koning Albert heeft donderdagochtend in een Brussels ziekenhuis een chirurgische ingreep aan de neus ondergaan. Dat heeft het koninklijke paleis medegedeeld. Hij werd behandeld voor een basocellulair epithelioma, een huidletsel dat normaal gesproken niet uitzaait. Het komt vooral voor op lichaamsdelen die veel aan de zon worden blootgesteld. De ingreep is zonder problemen verlopen, meldt het paleis. Een dergelijk gezwel wordt normaliter onder plaatselijke verdoving weggesneden.


  Later op de dag wordt bekendgemaakt wanneer de koning het ziekenhuis mag verlaten.

  17 november 2011 - 16:22