×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Albert doet afscheidstournee

  Verschillende steden krijgen bezoek van koningspaar

  Koning Albert doet afscheidstournee

  Koning Albert II en koningin Paola nemen voor de troonswisseling op 21 juli afscheid van België met een kleine toer. Het paar bezoekt verschillende steden.


  Zo gaan Albert en Paola op woensdag 17 juli naar Gent (Vlaanderen), op donderdag 18 juli naar Eupen (Duitstalig gebied) en eindigen ze hun rondreis op vrijdag 19 juli in Luik (Wallonië). Zaterdag 20 juli zijn ze te gast bij een concert in Brussel.

  De volgende dag treedt de koning af ten gunste van zijn oudste zoon Filip.

  4 juli 2013 - 14:04