×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kleinkind voor prins en prinses Michael van Kent

  Sophie Winkleman bevallen van een dochter

  Kleinkind voor prins en prinses Michael van Kent

  Prins en prinses Michael van Kent zijn de grootouders geworden van hun eerste kleinkind. Sophie Winkleman, de vrouw van Lord Frederick, is bevallen van een dochter, zo meldt The Telegraph.


  “Lady Frederick Windsor is donderdag bevallen van een dochter in het Ronald Reagan UCLA Medical Centre in Los Angeles. De baby weegt 3 kilogram. Lord Frederick Windsor was aanwezig bij de bevalling. De familie van prins en prinses Michael van Kent en de familie van Sophie zijn geïnformeerd en heel blij met het nieuws. De naam van de baby wordt over enkele dagen bekend gemaakt”, zo luidt de verklaring van prins en prinses Michael van Kent.

  Lord Frederick Windsor is de zoon van prins Michael van Kent, een volle neef van koningin Elizabeth. Frederick Windsor trouwde in 2009 in Hampton Court, het voormalige koninklijke paleis aan de rand van Londen, met Sophie. Daags na hun huwelijk vertrokken ze naar Los Angeles. Sophie speelde onder meer een rol in de televisieserie Two and a Half Men.

  16 augustus 2013 - 10:40