×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Klaar voor koningin Camilla?

  Prins Charles: 'Het zou kunnen'

  Toen prins Charles in 2005 met Camilla trouwde, leek het erop dat Camilla nooit koningin zou worden. David Cameron, premier van Groot Brittannië vindt dat de tijden zijn veranderd. 'Ik denk dat het land haar beter heeft leren kennen en inmiddels inziet dat het een warm persoon is met veel humor en een groot hart,' zegt de minister-president, 'maar het is nog te vroeg voor beslissingen. Ben ik een groot koningshuisfan? Ja. En ik ben ook een groot fan van Camilla.' De premier deed deze uitspraken na de uitzending van een interview met prins Charles, reeds opgenomen in augustus. De prins werd gevraagd of Camilla koningin van Engeland zou worden wanneer en indien hij zelf tot koning wordt gekroond. 'Dat is... Ach… We zullen zien, niet waar? Het zou kunnen...'


  22 november 2010 - 14:15