×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Klaar voor koningin Camilla?

  Prins Charles: 'Het zou kunnen'

  Toen prins Charles in 2005 met Camilla trouwde, leek het erop dat Camilla nooit koningin zou worden. David Cameron, premier van Groot Brittannië vindt dat de tijden zijn veranderd. 'Ik denk dat het land haar beter heeft leren kennen en inmiddels inziet dat het een warm persoon is met veel humor en een groot hart,' zegt de minister-president, 'maar het is nog te vroeg voor beslissingen. Ben ik een groot koningshuisfan? Ja. En ik ben ook een groot fan van Camilla.' De premier deed deze uitspraken na de uitzending van een interview met prins Charles, reeds opgenomen in augustus. De prins werd gevraagd of Camilla koningin van Engeland zou worden wanneer en indien hij zelf tot koning wordt gekroond. 'Dat is... Ach… We zullen zien, niet waar? Het zou kunnen...'


  22 november 2010 - 14:15