×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kinderen Friso op Olympische Spelen

  Willem-Alexander neemt nichtjes Luana en Zaria mee

  Prins Willem-Alexander en prinses Máxima namen zondag de kinderen van prins Friso en prinses Mabel mee naar de Olympische Spelen. Luana en Zaria genoten van het uitje met hun oom en tante en hun nichtjes. De kroonprins had namelijk ook, zoals aangekondigd, zijn eigen kinderen meegenomen. Op de foto zien we de familie kijken naar een hockeywedstrijd waar de Nederlanders het tegen de Belgen opnamen. Van prinses Amalia is bekend dat ze zelf ook hockeyt. ZIj was dan misschien ook wel het meest fanatiek in het aanmoedigen.

  Het was niet de enige wedstrijd die de royals zagen. De prins nam de prinsessen en de twee gravinnetjes ook mee naar de wielerwedstrijd waar de Nederlandse Marianne Vos een gouden plak behaalde. Na afloop sprak NOS met de prins én met de meisjes.

  30 juli 2012 - 11:49