×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kies uw favoriete Juliana-moment

  Op 30 april aanstaande is het honderd jaar geleden dat koningin Juliana geboren werd. Behalve dat daar tijdens Koninginnedag in Apeldoorn uitgebreid bij wordt stilgestaan schenkt ook de VPRO er aandacht aan. Er zijn vijftig filmpjes geselecteerd met de vroegere Koningin in de hoofdrol, aan de bezoekers de taak het leukste, indrukwekkendste of ontroerendste filmpje te kiezen.


  Op Koninginnedag om twaalf uur zal hier de winnaar bekend gemaakt worden. In aansluiting op dee verkiezing van ‘het favoriete Juliana moment’ zendt het digitale kanaal Geschiedenis 24 op 30 april een special uit waarin zeven royalty-deskundigen hun favoriete Juliana-moment kiezen. Met daarin behalve Royalty-hoofdredacteur Marc van der Linden ook bijvoorbeeld Cees Fasseur en Ciska Dresselhuys. Op www.juliana100.nl is een selectie te zien van de meest memorabele Julianafragmenten en kunt u uw stem uitbrengen. Marc van der Linden koos voor fragment 42. Breng ook uw stem uit!

  16 april 2009 - 12:02