×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kersvers gezinnetje komende tijd bij Kate’s ouders

  George brengt eerste dagen niet in paleis door

  Kersvers gezinnetje komende tijd bij Kate’s ouders

  Prins William en zijn vrouw Kate zijn woensdag samen met de kleine George naar het huis van de ouders van Kate vertrokken. Volgens The Sun doorbreekt de hertogin hiermee een traditie. De prins van Cambridge brengt zijn eerste levensdagen namelijk niet door in het paleis.


  Een andere beslissing die de kersverse ouders hebben genomen is dat ze, nog, geen nanny inhuren. Doordat ze bij haar ouders verblijft, zal haar moeder haar helpen met de zorg voor het jongetje. Kate zou zich er thuis en veilig voelen. Ze kan gerust naar buiten samen met haar zoon, zonder dat er overal fotografen op de loer liggen.

  Volgens de Engelse krant zal de hertogin van Cambridge er een aantal weken blijven. Ook nadat haar man, na twee weken verlof, weer aan het werk gaat.

  25 juli 2013 - 10:42