×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kersvers gezinnetje komende tijd bij Kate’s ouders

  George brengt eerste dagen niet in paleis door

  Kersvers gezinnetje komende tijd bij Kate’s ouders

  Prins William en zijn vrouw Kate zijn woensdag samen met de kleine George naar het huis van de ouders van Kate vertrokken. Volgens The Sun doorbreekt de hertogin hiermee een traditie. De prins van Cambridge brengt zijn eerste levensdagen namelijk niet door in het paleis.


  Een andere beslissing die de kersverse ouders hebben genomen is dat ze, nog, geen nanny inhuren. Doordat ze bij haar ouders verblijft, zal haar moeder haar helpen met de zorg voor het jongetje. Kate zou zich er thuis en veilig voelen. Ze kan gerust naar buiten samen met haar zoon, zonder dat er overal fotografen op de loer liggen.

  Volgens de Engelse krant zal de hertogin van Cambridge er een aantal weken blijven. Ook nadat haar man, na twee weken verlof, weer aan het werk gaat.

  25 juli 2013 - 10:42