×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kennissen feliciteren Guillaume op receptie

  Voor burgerlijk huwelijk nog even onder de eigen mensen

  Prins Guillaume heeft vrijdagochtend samen met zijn aanstaande vrouw Stéphanie een receptie gehouden in het Grand Théâtre van Luxemburg. Klokslag elf uur, enkele uren voor het burgerlijk huwelijk, kwamen de twee er aan om leeftijdsgenoten de hand te schudden. Het zijn jongeren die op dezelfde dag als de bruid of bruidegom geboren zijn, betrokken zijn bij organisaties waarvoor Guillaume zich inzet, maar ook mensen die net als het paar op 19 of 20 oktober in het huwelijksbootje zullen stappen. Na zo'n tweehonderd handen te hebben geschud, een goede oefening voor de aanstaande prinses, werd het tijd voor de erfgroothertog om de zaal toe te spreken. Hij vertelde dat hij het bijzonder fijn vindt om juist met generatiegenoten ook dit feest te kunnen vieren. Voor Guillaume waren het bovendien ook bijna allemaal bekende gezichten. Kende hij ze niet van de bezoeken in het land, dan had hij wel met de een of de ander op school of de universiteit gezeten. Daarna ging het paar de statafels af, werden - geregisseerde - gesprekjes gevoerd en werd het vervolgens tijd om te gaan. Daarna werd het tijd om afscheid te nemen, want om 15.30 wordt het paar in het Hôtel de Ville in de echt verbonden.


  19 oktober 2012 - 13:38