×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Keizerlijke Hoogheden in het land

  Op pad met Constantijn en Laurentien

  In het kader van 400 jaar handelsbetrekkingen met Japan zijn Keizerlijke Hoogheden Prins en Prinses Akishino van Japan op dit moment in Nederland.


  Dinsdag, tijdens het officiële deel van het bezoek, brachten zij samen met Prins Constantijn en Prinses Laurentien een bezoek aan de Koninklijke Bibliotheek en het Nationaal Archief, waar zij de tentoonstelling “Van hier tot Tokio” openden. Later op de dag werd hen een lunch aangeboden in de Ridderzaal door de Minister van Economische Zaken, mevrouw M.J.A. van der Hoeven. Vlak voor de lunch sloegen Prins Akashino en Prinse Constantijn de eerste van een speciale herdenkingspenning. Direct aansluitend op de lunch werd het Keizerlijke paar ontvangen door Minister-President Balkenende.

  Kijk hier voor een foto

  25 augustus 2009 - 16:22