×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Keizerlijk’ huwelijk in Potsdam

  Prins van Oranje trouwt zijn prinses

  Vandaag staat Potsdam in het teken van het huwelijk van Georg Friedrich, prins van Pruisen, het hoofd van het Huis Hohenzollern en ook nog eens (een van de drie rechthebbenden op de titel) Prins van Oranje. Hij trouwt met prinses Sophie van Isenburg. De vijfendertigjarige prins is achterachterkleinzoon van de laatste Duitse keizer, Wilhelm II, die jarenlang in ballingschap in Huis Doorn leefde. Vandaag vindt het kerkelijk huwelijk plaats in de Friedenskirche in het park van kasteel Sanssouci, waarna een tocht gepland staat in een landauer, getrokken door vier paarden. Het stel is deze week in kleine kring al voor de wet getrouwd.

  Gisteren vond er een concert plaats ter gelegenheid van het huwelijk. Daarbij waren ook prins Jaime en prinses Carolina aanwezig. Als afgevaardigden van het huis Bourbon-Parme zijn zij de enigen vanuit Nederland die aanwezig zijn.

  27 augustus 2011 - 11:46