×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate wil kinderen opvoeden net als Diana

  Hertogin fitnesst voor natuurlijke bevalling

  Kate wil kinderen opvoeden net als Diana

  Catherine, de zwangere vrouw van prins William, wil zo graag een natuurlijke bevalling dat ze hier alvast voor aan het trainen is. Dat vertelt een bron aan het tijdschrift Now. “Kate is begonnen met een speciaal fitness-programma om zich voor te bereiden”, aldus de bron, die weet dat William haar hier volledig in steunt. De prins is heel erg trots op zijn echtgenote en heeft heel veel bewondering voor de manier waarop ze omgaat met haar zwangerschap.

  De 31-jarige hertogin van Cambridge is ook al volop bezig met nadenken over hoe zij en haar man de opvoeding aan zullen pakken. Now schrijft dat prinses Diana al heel vernieuwend was in de manier waarop ze haar twee zoons wilde opvoeden. En dat voorbeeld zou Kate graag willen volgen.

  12 februari 2013 - 14:10