×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate verslaat Máxima

  De populairste prinsessen van Europa

  Kate verslaat Máxima

  Victoria van Zweden blijft de populairste prinses een enquête van het Duitse vrouwenblad Frau im Spiegel. Máxima, de echtgenote van prins Willem-Alexander, zakt in vergelijking met vorig jaar naar de derde plaats. Op de tweede plaats staat nu Catherine, hertogin van Cambridge. De vrouw van de Britse prins William heeft deze plek vooral te danken aan haar grote populariteit bij jongeren en bij Oost-Duitsers. Bij ouderen scoort Máxima veel beter. Mette-Marit van Noorwegen staat op de vierde plaats, gevolgd door Letizia van Spanje. Prinses Mary van Denemarken daalde op ranglijst en staat nu zesde. Prinses Charlene van Monaco bezet net als vorig jaar de zevende plek. Hekkensluiters zijn prinses Mathilde van België (plaats 8) en erfgroothertogin Stéphanie van Luxemburg.


  3 januari 2013 - 15:13