×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate valt in voor Charles

  Op Clarence House werd gisteren een diner gehouden voor In Kind Direct, een organisatie die zich inzet om goederen van bedrijven en fabrikanten eenvoudig naar Britse goede doelen in binnen- of buitenland te distribueren. Prins Charles heeft het opgericht in 1996. Op het allerlaatste moment kwam echter niet prins Charles maar zijn kersverse schoondochter naar het benefietdiner. De prins van Wales vloog namelijk naar Saoedi-Arabië om naar de condoleance van zijn ‘collega’ te gaan, de onlangs aan kanker overleden kroonprins van het land. Kate werd daarom gevraagd om in Londen zijn honneurs waar te nemen.

  27 oktober 2011 - 11:37