×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate valt in voor Charles

  Op Clarence House werd gisteren een diner gehouden voor In Kind Direct, een organisatie die zich inzet om goederen van bedrijven en fabrikanten eenvoudig naar Britse goede doelen in binnen- of buitenland te distribueren. Prins Charles heeft het opgericht in 1996. Op het allerlaatste moment kwam echter niet prins Charles maar zijn kersverse schoondochter naar het benefietdiner. De prins van Wales vloog namelijk naar Saoedi-Arabië om naar de condoleance van zijn ‘collega’ te gaan, de onlangs aan kanker overleden kroonprins van het land. Kate werd daarom gevraagd om in Londen zijn honneurs waar te nemen.

  27 oktober 2011 - 11:37