×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate’s papa maakt de officiële foto’s

  Familiekiekjes als portretten namens het hof

  Kate’s papa maakt de officiële foto’s

  Geen sterrenfotograaf zoals bij de verloving van William en Kate, maar gewone kiekjes uit de tuin van de Middleton's in Bucklebury, Berkshire, gemaakt door Michael Middleton zelf. Dat is hoe de foto's die zijn vrijgegeven door Kensington Palace het best te omschrijven zijn.


  Wie glitter en glamour had verwacht, komt bedrogen uit. Terwijl de Britse royals bekend staan om hun glamoureuze foto’s, is het dit keer wel heel erg anders. Geen perfect uitgemeten portret met goede belichting, maar gewoonweg een familiekiekje. Behalve een foto van het prinselijke gezin, is er ook een foto met hond Tilly erbij, een golden retriever van de Middleton’s, en hond Lupo, de cocker spaniel van William en Kate.

  20 augustus 2013 - 01:55