×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate’s ontwerpster koninklijk onderscheiden

  Ontwerpster nog niet gevraagd voor zwangerschapskleding Kate

  Kate’s ontwerpster koninklijk onderscheiden

  Couturier Sarah Burton is koninklijk onderscheiden. De ontwerpster van onder andere de trouwjurk van Kate Middleton kreeg van prins Charles de versierselen die horen bij de rang van Officier in de Orde van het Britse Rijk. Net als Kate is ook Sarah Burton – hoofddesigner van modehuis Alexander McQueen – zwanger, al is de ontwerpster al in februari uitgerekend van een tweeling. Of ze zwangerschapskleding voor Kate zal maken is niet bekend. ‘Ik hoop het’, zei ze lachend op de vraag. 

  Voor Sarah was het een ‘ware eer’ om de trouwjapon te mogen maken, een maandenlange klus. ‘Ze zag er zo mooi uit, ze heeft zo’n ongelooflijk gevoel voor gratie en stijl, het was heel makkelijk om haar er goed uit te laten zien.’ De designer werkte nauw samen met Middleton om tot het eindresultaat te komen. ‘Een hoogtepunt van mijn carrière.’
  De opdracht kwam onverwacht voor Burton. ‘Het kwam compleet out of the blue, ik was erg enthousiast en voelde me zeer vereerd’.

  14 december 2012 - 10:39