×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate’s nepjuwelen op feest Elizabeth

  Catherine draagt oorhangers van 30 euro per stuk

  Royals staan bekend om hun dure smaak, zeker wanneer ze in de eeuwenoude juwelencollectie van de familie mogen shoppen. Voor speciale gelegenheiden wordt vaak alles uit de kast getrokken. Als de koningin van Groot-Brittannië dan zestig jaar op de troon zit, wordt dat ook verwacht. De hertogin van Cambridge, Kate, droeg tijdens de dankviering voor haar schoonoma’s jubileum in St. Paul’s Cathedral prachtige oorhangers met diamanten en parels. Ware het niet dat het geen parels én eveneens geen diamanten betrof. Waarom een fortuin uitgeven als het ook met prachtige, goedkope, glimmers kan? Daarom droeg de vrouw van prins William oorhangers van Belinda Hadden die voor £48, minder dan 60 euro, over de toonbank gingen. De ontwerpster wist van niets, tot ze een mail kreeg van een klant waarin zij zich afvroeg of zij inderdaad dezelfde droeg. En inderdaad… Het ‘Kate-effect’ trad wederom op en in een mum van tijd waren de sieraden uitverkocht. Binnen 24 uur was de complete voorraad, normaal goed voor een heel jaar, op weg naar een nieuwe eigenaar.

  Hadden: ‘Ze zijn gemaakt van de fijnste soort zirkonia’s, maar wat ze authentiek doet lijken is de setting waarin ze zitten.’ De parels zijn gemaakt van hars.

  8 juni 2012 - 16:30