Kate’s jurkje van familiefoto opnieuw in productie

De fuchsiaroze jurk die Kate droeg op de eerste officiële foto van haar, prins William en prins George is weer een regelrechte verkoophit. Slechts twee uur nadat de foto werd verstuurd, zou het jurkje van Seraphine al niet meer te verkrijgen zijn geweest. Daarom heeft het merk besloten om een 'paar duizend jurkjes extra' te maken.

"We waren al heel erg vereerd dat ze eerder al eens werd gespot in een jurkje van ons, maar dat ze voor de eerste officiële foto voor ons heeft gekozen was een wilde droom. We waren in shock", vertelt Cecile Reinaud van het merk aan Today.com. "We hebben een feestje gebouwd op ons kantoor."

De andere Seraphine-jurkjes waarin Kate al eerder werd gezien, die ongeveer 55 à 60 euro kosten, waren ook in korte tijd uitverkocht. Reinaud spreekt dan ook van een 'Kate-effect', dit is volgens haar een 'online en internationaal fenomeen'. "We zien vooral veel Amerikaanse en Australische vrouwen die de jurkjes kopen, landen waarin de mensen dol zijn op de koninklijke familie."

Op de website van Seraphine worden de jurkjes waarin de hertogin van Cambridge werd gezien uitdrukkelijk genoemd. De foto's van het jonge gezin werden dinsdag onthuld. De kiekjes werden niet genomen door een bekende professionele fotograaf, maar door de vader van Kate.