×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate’s jurkje van familiefoto opnieuw in productie

  Goedkoop jurkje binnen twee uur uitverkocht

  Kate’s jurkje van familiefoto opnieuw in productie

  De fuchsiaroze jurk die Kate droeg op de eerste officiële foto van haar, prins William en prins George is weer een regelrechte verkoophit. Slechts twee uur nadat de foto werd verstuurd, zou het jurkje van Seraphine al niet meer te verkrijgen zijn geweest. Daarom heeft het merk besloten om een 'paar duizend jurkjes extra' te maken.


  "We waren al heel erg vereerd dat ze eerder al eens werd gespot in een jurkje van ons, maar dat ze voor de eerste officiële foto voor ons heeft gekozen was een wilde droom. We waren in shock", vertelt Cecile Reinaud van het merk aan Today.com. "We hebben een feestje gebouwd op ons kantoor."

  De andere Seraphine-jurkjes waarin Kate al eerder werd gezien, die ongeveer 55 à 60 euro kosten, waren ook in korte tijd uitverkocht. Reinaud spreekt dan ook van een 'Kate-effect', dit is volgens haar een 'online en internationaal fenomeen'. "We zien vooral veel Amerikaanse en Australische vrouwen die de jurkjes kopen, landen waarin de mensen dol zijn op de koninklijke familie."

  Op de website van Seraphine worden de jurkjes waarin de hertogin van Cambridge werd gezien uitdrukkelijk genoemd. De foto's van het jonge gezin werden dinsdag onthuld. De kiekjes werden niet genomen door een bekende professionele fotograaf, maar door de vader van Kate.

  21 augustus 2013 - 12:40