×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate ontslagen uit ziekenhuis

  William neemt zijn vrouw mee naar huis

  Kate ontslagen uit ziekenhuis

  Na vier dagen in het ziekenhuis te hebben aangesterkt, mag de Hertogin van Cambridge naar huis. Catherine heeft donderdagochtend het King Edward VII ziekenhuis verlaten. Prins William was elke dag sinds haar opname afgelopen maandag bij haar geweest en stond zijn vrouw ook bij toen ze naar huis mocht gaan. Glimlachend verlieten ze samen het hospitaal, waarbij Kate liet weten zich ‘veel beter’ te voelen.

  Kate had last van ernstige ochtendmisselijkheid en vanwege haar prille zwangerschap – minder dan twaalf weken – werd ze opgenomen in het Londense ziekenhuis. Ze zal in Kensington Palace verblijven de komende dagen, het Londense onderkomen van de Hertog en Hertogin van Cambridge.

  6 december 2012 - 14:01