×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate ontslagen uit ziekenhuis

  William neemt zijn vrouw mee naar huis

  Kate ontslagen uit ziekenhuis

  Na vier dagen in het ziekenhuis te hebben aangesterkt, mag de Hertogin van Cambridge naar huis. Catherine heeft donderdagochtend het King Edward VII ziekenhuis verlaten. Prins William was elke dag sinds haar opname afgelopen maandag bij haar geweest en stond zijn vrouw ook bij toen ze naar huis mocht gaan. Glimlachend verlieten ze samen het hospitaal, waarbij Kate liet weten zich ‘veel beter’ te voelen.

  Kate had last van ernstige ochtendmisselijkheid en vanwege haar prille zwangerschap – minder dan twaalf weken – werd ze opgenomen in het Londense ziekenhuis. Ze zal in Kensington Palace verblijven de komende dagen, het Londense onderkomen van de Hertog en Hertogin van Cambridge.

  6 december 2012 - 14:01