×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate onthaald als rockster

  Hertogin Kate is dinsdag tijdens haar bezoek aan het Britse Grimsby als een rockster ontvangen. Haar komst was met een uur vertraagd vanwege de mist, maar dat mocht de pret niet drukken voor de inwoners van het kustplaatsje in het noordoosten van Engeland. Deze verwelkomden haar volgens Hello! enthousiast met de kreet "Wij willen Kate!".


  De hertogin van Cambridge arriveerde per helikopter, waarna ze door een lokale visser werd rondgeleid in een erfgoedcentrum voor visserij. Vervolgens bezocht ze de Prince’s Trust, een hulporganisatie waarmee haar schoonvader, prins Charles, werkloosheid onder jongeren probeert terug te dringen.

  Verder at de zwangere vrouw van prins William een sandwich met lokale brandweermannen en opende ze het nieuwe gebouw van een lokale school.

  5 maart 2013 - 16:44