×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate nerveus voor bevalling

  Zenuwen horen erbij volgens hertogin

  Kate nerveus voor bevalling

  In gesprek met vrouwen die met een verslaving worstelen, heeft hertogin Kate dinsdag toegegeven dat ze best nerveus is voor de bevalling van haar eerste kindje. De vrouw van de Britse prins William bezocht dinsdag in Londen een opvanghuis van de hulporganisatie Action on Addiction, waar zij beschermvrouwe van is.

  Een van de vrouwen vroeg de 31-jarige Kate of ze zenuwachtig is. “Ze zei dat het onnatuurlijk zou zijn als ze dat niet was”, vertelt de vrouw tegen The Telegraph. “Het is menselijk, toch?”

  De hertogin van Cambridge bracht ongeveer anderhalf uur door met de vrouwen, met wie ze verder over liefde en familie sprak. Tijdens de gelegenheid liet ze ook voor het eerst haar zwangere buik zien tijdens een officieel fotomoment.

  19 februari 2013 - 22:12